hjälp till

Stötta oss som privatperson

Utbildning är en väg ut ur fattigdom och utsatthet. Time for Ghana hjälper familjer som annars inte har råd att låta sin barn gå i skolan. Det vi gör är att ordna så kallade "skolkit" – ett kit med skor, uniform, böcker med mera. Med dessa får barnen det de behöver för sin skolgång.
För 300kr får ett barn material till ett helt läsår!
Vill du stötta oss som företag istället?
HJÄLPTILL

Hjälp oss hjälpa!

Vi arbetar hårt för att ge utsatta barn i Ghana effektiv hjälp. Men utan stöd och bidrag från dig och våra tappra ambassadörer stannar vårt arbete.

Delta i tävlingar

Vårt cykelteam deltar i tävlingar som alla som vill kan tippa på. Varje tippning kostar 100kr och går direkt till barnen i Ghana.

Donera

Du är varmt välkommen att donera villkorslöst till vår stiftelse. Över 99% av våra insamlade medel går direkt till vårt arbete med utsatta barn i Ghana.

Bli sponsor

Vårt cykelteam letar alltid efter sponsorer. Som sponsor exponeras du och din organisation i ett väldigt uppskattat sammanhang.

Sprid ordet! 

Berätta om oss för dina nära och kära, och dela vår sida i dina sociala medier! Ju fler som hittar till oss desto bättre – tillsammans kan vi göra enorm skillnad!
DONERA

Swisha valfritt belopp

Varje krona gör skillnad. Här kan du enkelt swisha valfritt belopp till stiftelsen.
Psst! För bara 300kr får ett barn ett helt skolkit för ett helt läsår!
FAQ

Frågor och svar

Här hittar du vanligt förekommande frågor och svar. Tveka inte att kontakta oss om du undrar något som inte finns listat på denna sida.

Om Time for Ghana

Drivs Time for Ghana ideellt?
Time for Ghana är en registrerad stiftelse och vi som driver stiftelsen jobbar helt idéellt. Förutom väldigt få fasta avgifter går varje krona till vårt ändamål.
Säg hej!

Ta kontakt med oss

Mejla, skriv, ring eller följ oss i sociala medier!